Alla inlägg den 7 april 2009

Av Satu - 7 april 2009 15:54

Nu var det länge sen igen. Men inte varit hemma hos mamma speciellt mycket, så har helt enkelt inte kunnat uppdatera.

 Var iväg och skaffade oss internet tidigare idag, så ska försöka skriva lite oftare nu... Men får väl se hur det går ;P


Micke jobbar natten den här veckan så sitter här i min ensamhet igen. Men ganska så skönt ändå på nåt sätt :) Har inte speciellt mycket att göra, ska diska lite och laga lite mat sen annars blir det nog bara lugnt ikväll.


Har disskuterat lite om vi ska köpa huset, och det blir nog så. Måste ju på banken och ta ett lån och sådär, men det ska väl förhoppningsvis gå bra...

Kommer kännas bättre att göra om och dona lite när vi äger det. Men har väl egentligen inte så bråttom att göra nånting heller. Allting funderar ju som det ska.

Skorstenen ska ju fixas till sommarn, så vi kan börja värma huset så istället. Mycket billigare! Sen är det väl badrummet som måste fixas också, sitter och kikar på lite tvättmaskiner nu för en sån kan ju behövas. Men hur tusan vet man vad som är bra och inte?! :S Jag förstår ingenting jag, som vanligt ungefär :P Men det löser sig nog, skulle ju iaf få hjälp att koppla in den och så när vi köpt en.

Det först vi nog måste göra ganska så snart är ju att greja lite uppe så att bäsen har någonstans att sova. Men de är ju inte så svårt, bara möblera om lite :) Kanske måla/tapetsera lite, och lite annat smått.. Får helt enkelt se vad det blir av det hela.


Ska ta och kika vidare på tvättisar nu och se om jag blir nå klokare. Tveksamt! Men måste ju ha en :P

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards