Alla inlägg under september 2009

Av Satu - 9 september 2009 21:45

Var in till stan idag på familjecentralen eller vad det heter och skrev på faderskapspappren. De gick ju bra, så nu har hon en pappa också. Efter sisådär två månader.. Bättre sent än aldrig säger dom ju :P


Sen ikväll skulle jag ha vart iväg till Ingela på tjejkväll. Men den jäkla magen har spökat nu i några dagar. Gör så jäkla ont, hugger och grejar. Så kändes inte så skoj att åka iväg när man har ont :(

Får hoppas det blir nå fler gånger! :)

Så ikväll har jag gjorde ingenting, satt och kikade på fotbollen. Inte den bästa matchen precis, men Sverige vann ju iaf :)


Nu blir det sängen.. God natt

Av Satu - 6 september 2009 15:31

Äntligen har jag fått till de där med att få in bilderna på datorn! :D Synd bara att batteriet till kameran dog mitt i. Så håller på att ladda de nu, så snart kommer det lite bilder här också! :)

Jag är sååå bäst! Hahaha! ;)

Av Satu - 6 september 2009 00:18

Var riktigt god middag hos Greta, och mycket! Först förrätt, sen huvudrätt, sen hallonpaj OCH tårta... Hon snålar inte på maten hon inte :P Vi åkte iofs innan tårtan, var tillräckligt fullproppad ändå :)


Blev kvar här uppe ikväll, orkade inte åka hem till mamma. Kändes bara jobbigt att köra så långt, är lite trött i skallen.. Har inte mått på topp dom senaste dagarna.

Kanske är det svininfluensan som har attackerat mig?! HAHA!


Har suttit här och kikat runt lite sen grabbarna gick ut och badade. Nu har dom kommit in igen och en massa fler folk kom det precis. Så nu jäklar är det livat i huset. Inte så skoj då man tänkt sova :(


Imorgon vet jag inte vad vi ska hitta på, kanske hem och göra klar skorstenen. Men jag har ingen aning. Ska iaf hämta sladden till kameran, glömde den ju när jag var hem tidigare idag. Suck!


Men nu blir det sova, Matilda lär vakna om ungefär två timmar och vill ha mat. Så ska väl försöka blunda lite innan iaf :)


God natt gott folk!

Av Satu - 5 september 2009 12:22

Blev inte så lugnt igår ändå. Först åt vi middag här, sen så fort vi bort till Jimmy och Ingela. Grabbarna drack lite öl och Capten Morgan, så blev ju inte så nyktert som jag hade hoppats på.. Satt kvar där till tolv nästan och surra, mycket trevligt! :)


Idag är en riktigt dålig dag, efter nästan ett år så är den jäkla mensvärken tillbaka. Hade glömt hur ont det faktiskt kan göra :( USCH! Så idag känns det mest som jag bara vill ligga i sängen och göra absolut ingenting! Men har ju en liten tjej att ta hand om, så blir nog full fart när hon vaknar igen :P 

Vi som skulle ha badat ikväll och allt, blir bara förstört. Jag blir så förbannad! :( Ska iväg till Greta senare på middag, sen funderar jag på om man kanske skulle åka hem till mamma och ta det lugnt. Eller så blir jag kvar här och ser film och äter gotta hela kvällen istället... Låter ju inte helt tokigt de heller :)


Ska hem sen en sväng och hämta lite grejer, kamera sladden och så. Ska försöka mig på att få in bilderna på datorn igen, får se om det går bättre den här gången :P

Men nu blir det lite vila innan fröken vakna och är sällskapssjuk...

Av Satu - 4 september 2009 14:15

Oj vad veckan gått fort, redan fredag och snart helg igen. Har varit fullt upp hela veckan känns det som, men vet inte riktigt vad jag gjort ändå :P

I onsdags var vi iväg på hockey iaf, Timrå - Modo .. Gick ju riktigt bra, Timrå vann med 5 - 2  :) Tyvärr så hade ju Matilda på sig en riktigt ful Modo tröja, kommer bild på de senare då jag lyckas få till de :/


Sen igår var jag och Matilda ner till birsta med Ida och shoppade lite. Köpte födelsedagspresenter åt Celina och Ingela. Och sen lite annat smått och gått också, såklart. Blandannat Takidas nya skiva, riktigt bra som alltid! :)

På kvällen var vi till Ingela och fikade lite, nam nam! Vart inte kvar så länge, skulle hem och göra klart skorstenen och riva lite i badrummet.

Bara ett varv kvar nu på skorstenen och allting är rivet i badrummet nu tror jag. Så vi har ju kommit en bra bit på väg.


Idag är en seeeg dag. Matilda sover för tillfället, men vaknar nog och är hungrig snart. Sen vid tre ska vi åka ner och möta Micke på jobbet, skulle köpa nå mer bruk till skorstenen eller nånting. Vi skulle komma ner iaf :P

Ikväll vet jag inte vad det blir, tror Mats och Helene skulle komma hit till brunnäs på middag. Så vet inte vad vi ska hitta, får väl se. Lugnt kanske, Micke jobbar ju imorgon också..


Nu vaknar lillis så dags att ge mat!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards