Alla inlägg under januari 2010

Av Satu - 26 januari 2010 17:51

Har inte hänt så mycket sen sist. Allting bara flyter på som vanligt...
Matilda kryper för fullt nu också, fast det var ju ett tag sen hon började med de. Är väl både positivt och negativt. Måste alltid släpa med mig henne då man ska göra nånting i ett annat rum. Lite jobbigt, men de får gå. :)

 

Micke jobbar natt i veckan så sitter mest ensam och övergiven här ute i skogen. Har ju bara en bil just nu, den andra är väl snart lagad tror jag. Dom skruvade på ganska så bra idag, såg de ut som genom fönstret iaf :P

Sitter och väntar på Ida nu, hon skulle förbi sin kära mormor så man vet ju aldrig hur lång tid de tar. Hehe... Men har ju hela naten på oss att surra :)

 

Är sjukt sugen på att resa iväg en sväng, sitter och kikar lite på nå resor nu. Hade inte varit helt fel, synd man inte hade massa pengar över... Men förhoppningsvis blir det iaf en tripp utomlands till sommarn!

Har hittat en resa till Rhodos nu för ungefär halva priset, hade ju inte varit hel fel men får som sagt vänta...

 

Nu skriker lilla fröken så ska väl ta och underhålla henne lite innan det är dags för kvällsmat och sova..

Som tidigare utlovat så kommer bilderna senare. inte fått in dom än. Lite seg, jag vet men de bju jag på! ;)

Av Satu - 14 januari 2010 22:09

Jaa.. Nu har de gått en jäkla tid sen sist.. Men skyller på att det varit fullt upp. Har ju tänkt uppdatera flera gånger, men oftast alltid en lite grinig tjej som säger stopp! :P

Nytt år nu och allting, så ska försöka skärpa mig lite... Men kan ju inte lova nånting ;)


Har ju äntligen flyttat hem nu iaf, var ju iofs ett tag sen! Fast hallen har vi fortfarande inte gjort klart. Går nog ganska fort då vi väl sätter igång. Ska bara slipas och målas, kan ju inte ta allt för många timmar. Gäller bara att vi får tid att ta tag i de. Förhoppningsvis väldigt snart! :)

Annars har det väl inte hänt så mycket, det mesta rullar på som vanligt.

Lillpruppan växer och växer, nästan lite för fort. Hinner ju inte riktigt med, men de är väl så de är. Man ska ju ta vara på tiden då dom är små säger dom... :P Stackars liten har precis blivit frisk från magsjuka, så antar att hon inte har gått upp i vikt som hon ska. Men så som hon äter så kanske hon kommer ikapp snart igen. Tycker hon är tillräckligt tung som hon är ;P


Nu är jag lite less på kylan, blir så jäkla kallt inomhus när det är så kallt ute! :( Men det vänder väl snart kan man hoppas, ganska så mysigt att sitta nerkrypen i täcke i soffan varje kväll ändå. Räcker om det är -10 kanske, inte -25!!

Till helgen kommer mamma &Co upp, Simon ska ut och åka lite skoter om det nu inte är för kallt. Celina ska nog åka en sväng hon också, men blir ju bara ute på gården. Kanske man tar Matilda på en snigeltur också, beror ju som sagt på vädret.. Lördagkväll blir det iaf partaj hos Kim som fyller gammal. Har lyckats lura mamma att ta med sig Matilda hem också, så kanske man kan dricka lite granna. Får se vilket humör man är på :)


Nej nu blir det till att elda lite mera så det är varmt då vi ska sova. Förhoppningsvis blir det en ny uppdatering snart.. Hihii

Bilder från senaste tiden kommer en annan dag då jag lyckas få hit dom. Är ju fortfarande inte så haj på de hära!
Men nu var de elden som skriker!!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards